zondag 5 februari 2012

A lovely weekend

Afgelopen weekend ben ik met leerlingen van het vak filosofie op filosofieweekend geweest, het was echt ontzettend gezellig. Het was eigenlijk niet eens een echt 'filosofie'weekend, aangezien het enige filosofische wat we gedaan hebben een film kijken is, terwijl dat mijn lievelingsfilm is (Into the wild), en er is een spreker langs gekomen om het één en ander over onze examenstof te vertellen (over de vrije wil).Voor de rest hadden we 'vrijheid' (voor zover je een vrije wil hebt tenminste). Aangezien we midden in de bossen zaten ben ik met Annedreke en Annefoek lekker gaan wandelen, verder hebben we bijna alleen maar gekletst, spelletjes gedaan en heel veel muziek geluisterd, maar ook muziek gemaakt en gezongen met zijn allen.
We verbleven midden in de bossen, een perfect plaatje met al die sneeuw erbij
Ons 'huis', erg leuk, maar zeeer koud, dus droegen we extra vesten, sjaals, gebreide sokken en mutsen
met Annefoek en Annedreke op onze kamer
always having fun
 De volgende ochtend kwam er een spreker, Guus Labooy, hij vertelde het een en ander over onze examenstof, gelukkig duurde het niet zo lang, haha
 Tijd voor taart en warme thee
 Op avontuur met mijn lieve, leuke, gezellige vriendinnetjes
 We kwamen dit leuke hutje tegen
 Keken of het ijs al dik genoeg was
Maar het was niet dik genoeg
 Toen kwamen we achter iets heel grappigs. Onder het ijs dat we dachten zat gewoon gras, maar op een één of andere manier waren er ongeveer 5 lagen ijs met daartussen lucht. Het zag er echt heel bizar uit, echt heel mooi.
 Wij dachten dus dat de bovenste laag de hoogte van het water of het gras was waar het ijs op lag, maat het bleek dus veel dieper te zitten. 
 Annefoek aan het water
 Annedreke kijkt hoe dik het ijs is
'into the wild'
 Ik met de Ukelele van mijn klasgenoot. We maakten het hele weekend muziek. 1 iemand bespeelde de Ukelele, iemand anders vloot mee op een kazoo, iemand drumde op de kluisjes en de rest zong gezellig mee
 spelletjes doen
 De pannenkoeken bakkers
 Everyone

3 opmerkingen: