dinsdag 3 januari 2012

Happy new year!

Een beetje laat maar ik wens iedereen toch een mooi, warm, gezond en liefdevol 2012 toe! Ik heb geen voornemen voor dit jaar, zelfs niet het voornemen te slagen, niet dat ik het niet van plan ben hoor, maar voornemens werken bij mij niet. Als ik een voornemen heb wordt het tegendeel waar dus ik bespaar me dit jaar de moeite. Ik ga gewoon blij en gelukkig zijn met wat ik heb en proberen niet al te moeilijk te doen over dingen, gewoon genieten dus (ik heb dus wel een voornemen, haha).
2011 was echt een geweldig jaar, ik heb heel wat mooie en leuke dingen meegemaakt en ook de mooiste dag van mijn leven gehad, namelijk de trouwdag van mijn lieve zus. Ik ben naar Spanje geweest in de meivakantie, naar Rome met school, naar Frankrijk in de zomer, naar Flevofestival, naar Rue Royale en The Black Atlantic, gekampeerd met vrienden, veel uit geweest, schoolfeestjes gehad, veel lol gehad met vrienden en zo zijn er nog veel meer dingen op te noemen!

source: tumblr
Maar dit jaar belooft weer een gaaf jaar te worden, en ook spannend, haha. Ik zal examens hebben voor mijn VWO-diploma (helpppp), maar ach ik heb er volgensmij wel een klein beetje vertrouwen in, zoals het nu lijkt ga ik interrailen met mijn lieve vriendinnetjes voor 22 dagen, een droom die dus uit gaat komen & ik zal een nieuwe studie beginnen, in een nieuwe stad en hopelijk een kamer vinden met een heleboel gezellige mensen! Ik ben benieuwd wat 2012 me brengen gaat, maar hoe dan ook het wordt een prachtig jaar!

2 opmerkingen:

  1. I want the same for you, and i hope you have lot of travels this year too and you will be happy. and please, wrtite in english too....hehe
    kisses
    fran

    showroomdegarde.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen