woensdag 29 september 2010

If you want more, why don't you say so?

Vandaag heb ik een ontzettend lange schooldag gehad,
ik ben iedere woensdag pas om half 6 thuis, dat is dus het mindere uit mijn leven x). Maar voor de rest valt het allemaal wel mee hoor, soms stel ik me een beetje aan. Voor vanavond heb ik niet veel plannen, ik heb morgen maar 2 lessen, waarvan we bij 1 les een film gaan kijken, huiswerk heb ik dus vrijwel niet, het wordt lekker een avondje op de bank. En als er niets leuks op tv is ga ik lekker een filmpje kijken (wat ik eigenlijk hoop), want ik heb nog een paar films liggen die ik moet zien!
Ik maak de laatste dagen eigenlijk geen foto's van m'n outfits etc. ik denk dat ik er binnenkort wel weer mee begin, hier nog wat foto's van een outfitje van vorige week. Niet bepaald bijzonder, maar wel grappig. Let vooral op de broek, het is een soort van panter achtige print, normaal niet echt iets voor mij, maar deze vind ik wel erg leuk eigenlijk. En het is net ietsje leuker dan gewoon een grijze spijkerlegging. (De foto's zijn niet bepaald duidelijk, het was 's avonds laat voor het slapengaan =p)
Ook heb ik de "pauwenveer" oorbellen op de foto gezet, ik vertelde pas al dat ik ze had gekocht (ze zijn wonder boven wonder dit keer nog wel steeds heel), I really really love them. Ik had de oorbellen ofcourse niet bij de outfit aan, haha.
Hope you like it.

Love Es.

Blazer vintage - shirt vila - tregging only - schoenen vans - sjaal marktOorbellen sacha

2 opmerkingen:

  1. Great read! I wish you could follow up to this topic

    clomid

    BeantwoordenVerwijderen