dinsdag 18 mei 2010

Boring times


Vandaag hebben we op school een wiskunde dag gehad, jippiejee, dat beloofde natuurlijk al veel leuks. Haha, nouja we hoopten er het beste van te maken! Helaas was het super saai, en kwamen we ook nog eens in tijd nood, omdat we de opdracht helemaal fout hadden. We zijn uiteindelijk van 9 tot 4 de hele tijd, jah zonder pauzes, bezig geweest. We hebben gezwoegd en gezwoegd en konden hem om precies 1 minuut voor 4 dan eindelijk inleveren! Je kunt wel begrijpen dat ik nu dus geen wiskunde meer kan zien x).
Eigenlijk heb ik morgen ook een wiskunde herkansing, maar die laat ik mooi schieten. Geen wiskunde meer aan mijn hoofd vandaag!

Ik had gister de foto gemaakt van de roos op mijn kamer, ik denk dat ik er morgen nog een paar maak. Lijkt me wel leuk te zien hoeveel hij is gegroeid! De andere foto's heb ik vandaag gemaakt. Het is echt heerlijk dat de zon eindelijk weer eens schijnt! Echt veeeeel beter dan dat rot weer van de afgelopen tijd! Ik kan niet wachten tot dat het zomervakantie is (L)!!!!

Love Esmee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten